Veure la teva cistella

 

Rètols i Metalls Daunis és un comerç especialitzat en la venda de mobiliari urbà, bústies, rellotges de led,complements per a les comunitats, metalls decoratius, etc. de reconegudes marques i amb un ampli estoc, ademés de taller propi per a l´elaboració a mida i per encàrrec, de grans rètols, plafons, neons, etc.

En Rètols i Metalls Daunis comptem amb un equip humà especialitzat, i sempre motivat per l´interès de servir i assessorar al client en la seva compra.

El projecte de Rètols i Metalls Daunis va néixer a la fi de l´any 1967, però les noves tecnologies, sempre han estat a l´avantguarda de la nostra filosofia, adaptant els coneixements adquirits en el servei a l´usuari.

Reunim els nostres coneixements i els elements més adequats per fabricar articles de qualitat i adaptats a l´entorn on van destinats. Així com productes estàndard que permeten resoldre les necessitats dels nostres clients al moment.

Disposem de la més avançada tecnologia, tant en gravats mecànics de materials, com en tall i marcat en làser, i en impressió i cort de vinil. D´un producte bàsic dins de cada gamma de producte, fins al més avançat en disseny i tecnologia.